fbpx

Tuotteet


Haluatko että ihosi näyttää terveeltä ja upealta? Haluatko hoitaa ihoasi oikein? Sinulla on haastava tavoite!
Nykyhetken markkinat tarjoavat aika laajan valikoiman ihonhoitotuotteita.
Kuinka olla? Minkä tuotteet pitää valita?
Sinun on tärkeää tietää ihotyyppisi, ihon ongelmat ja tarpeet kuin valitset kosmetiikkaa.
Kaikki, murrosiästä lähtien, tarvitsevat: puhdistustuotteita, kosteusvoidetta ja suojavoiteita (UV-sekä ilmastosuoja).
Iän myötä valikoimaan lisääntyy: kuorinta, naamiot, tehoaineet, täyteläisimmät voiteet, silmän-ja huulien hoitoaineet.
Ole varovainen, kun ostat edullista kosmetiikkaa. Tarkista ettei tuotteet sisällä:
- Ihoa tukkeavia komedogeenesia aineita: mineraaliöljyjä, parafiiniä, vaseliinia
-Ihoa ärsyttäviä keinotekoisia tuoksu-tai väriaineita
- Ihoa kuivattavia aineita: S.D.alkoholia, formaldehydia…
Paras vaihtoehto on antaa ammattilaisen valita ihonhoitotuotteet. Kosmetologi ota huomion ihosi tarpeet ja yllämainitut seikat, valitsee ja laatii sinulle kotihoito-ohjeet ja opettaa, miten tuotteita käytetään.
Säännöllinen päivittäinen ihonhoito takaa terveen ihon. Yksi hoitokäynti kauneushoitolaan ei riitä.
Tavoitteenamme on että asiakkaamme pysyvät tyytyväisinä. Kauneushoitolassa on myynnissä vain korkealaatuisia ammattihoitotuotteita asiakkaille kotihoitoon. Mitkä ovat myös meidän käytössä.
Meidän lähtökohtana on kun valitsemme ihonhoitosarjat:
-Tuotteet eivät sisällä komedogeenisia ihoa tukkivia raaka-aineita
-Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia tuoksuja ja väriaineita
-Tuotteet eivät sisällä formaldehydia ja S.D. alkoholia
-Tuotteet ei ole eläimillä testattu
-Tuotteet ovat tutkittu laboratoriossa
-Tuotteilla on luottavat tuottajat ja maahantuojat
Kauneushoitolassa on käytössä ja myynnissä olevat tuotesarjat:


DERMALOGICA
Dermalogican tarina alkoi Los Angelissa vuonna 1986 Jane Wurwand – Dermalogican perustajan visiosta. Visio oli selvä – ihoa ärsyttävistä aineista vapaa tuotevalikoima. Tuotteisiin on käytetty vain ja ainoastaan ihoa parantavia ja terveyttä edistäviä aineosia. Dermalogica-tuotteiden koostumukset ovat vuosien ajan olleet edelläkävijöitä tuotekehityksessä. Kaikki tuotteet on kehitetty ympäristöä ajatellen ja raaka-aineet ovat puhtaista luonnon lähteistä.


BYOTHEA
Byothea on Italialainen ammattisarja hoitolakäyttöön ja jälleenmyyntiin. Luonnosta ja luonnonmukaisuudesta inspiraationsa saanut BYOTHEA vastaa nykyaikaisiin vaatimuksiin kokonaisvaltaisesta vartalon ja kasvojen alueen ihon hoidosta. BYOTHEA on täydellinen kosmeettinen tuotesarja, joka on kehitetty hoitamaan ja suojaamaan ihoa täysin ihon fysiologisia ominaisuuksia noudattaen.
Tuotteet eivät sisällä PARABEENEJA - PARAFIINIA - OMG - SLS - SLES
Kaikki tuotteet ovat nikkelitestattuja varmistaen pitoisuuden alle 1 osa miljoonasta.


JANE IREDALE hoitava mineraalimeikkisarja
Jane Iredale on Mineral Cosmetics yrityksen perustaja. Sitä ennen hän loi näyttävän uran Yhdysvalloissa niin filmiteollisuudessa, televisiossa, teatterissa, myös Broadway musikaalissa. Vuosien kokemus parhaiden meikkitaitelijoitten kanssa opetti sen, että ammattimeikkaus ei tarkoita viimeisten trendien seuraamista vaan miekaltavan luonnollisten piirteiden sekä kauneuden korostamista. Hänen kokemuksensa ammattinäytteliöiden kanssa osoitti, että pienikin iho ongelma voi olla vaaraksi ammatille sekä heikentää parrasvaloissa työskentelevän näyttelijän itsetuntoa. Juuri siksi tuo visio luoda meikkisarjan ammattilaisille, joka antasi ihoa vahingoittamatta mahdollisimman hyvän peiton kirkkaimmassakin valossa. 1994 vuonna Jane Iredale esitteli uuden erilaisen meikkisarjansa, joka ei perustanut pelkästään uusiin väreihin, vaan ihoa parantaviin ja hoitaviin ainesosiin. Tuotteet perustuvat puhtaisiin mineraaleihin ilman haitallisia täyte-tai sidosaineita, kuten talkkia tai meineraaliöljyjä. Ihoa ärsyttäviä synteettisiä säilöntäaineita. Kaikki pigmentit saadaan mineraaleista. Tuotteet antavat parhaimman peiton punaisuuteen, niissä on UV-suoja.

FOOTLOGIX- jalkahoitosarja .Sarjan kehittäjä on Dr.Katharin von Gavel, jolla on yli 25 vuoden kokemus jalkojen hpoidosta.Footlogix on Kanadilainen jalkahoitosarja, tuotteet eivät sisällä säilöntä-eikä väriaineita, myös hajustettomia. Footlogix -vaahtovoiteissa käytetään patentoitua Dermal infusion-teknologiaa,jonka avulla vaikuttavat aineet läpäisevät okasolukerroksen yläpuolisen jyväkerroksen ja saavuttavat epidermiksen auttaen säilyttämään ihon lämpötilan ja varmistaen näin aineiden vaikutuksen halutuilla alueilla.Ihon ammattilaiset ovat huomanneet saman; kuiva iho kaipaa kosteutta, mutta ei rasvaa. Ja toisaalta, perinteiset kosteusvoiteet jättävät ihon pinnalle kalvon, joka saattaa pahentaa ihon kuivuutta entisestään! Vaahtovoiteen koostumus on ihanan pehmeä ja nopeasti ihoon imeytyvä, se luo ihon pinnalle kevyen verkon, joka suojaa ulkoisiltä ärsykkeiltä, mutta antaa ihon silti hengittää. Sitä voivat käyttää turvallisesti kaikki asiakkaat. Vaahtovoiteet sisältävät ureaa, steariinihappoa ja glyseriiniä, jotka sitovat tehokkaasti kosteutta. Tuotevalikoima on laaja, jokaisen ongelmaan löytyy ratkaisu: kuivalle iholle, halkeilevalle iholle, sienijaloille ja kynsille, hikoileville jaloille ja diabeetikoille.


CND
Creative Nail Design on alkanut kun perustaja hammaslääkäri Dr.Stuart Nordstron kehitti vuonna 1979 innovatiivisia tuotteita rakennekynsille. Nyt CND on maailmanlaajuisesti arvostettu. CND:n jokainen tuote on huolellisesti tutkittu ja testattu ennen kuin se koskaan saavuttaa asiakkaan. CND:llä on oma state-of-the-art laboratorio. Viimeisenä innovaationa on Shellac- kesto hybridilakka.

Lisätietoa tuotteista löydät klikkaamalla alla olevia linkkejä.