fbpx

Nuorisoihonpuhdistus

On ensimmäinen kasvohoito teini-ikäisille tytöille ja pojille, joilla kasvoihin alkaa ilmestyä murrosiän merkkejä: iho kiiltää, näppylät, mustapäät otsalla, poskilla, nenällä ja leualla.

Murrosiässä androgeenihormoni lisääntyy ja se kiihdyttää talintuotantoa, mikä kasvattaa talirauhasten kokoa. Liiallinen tali sekoittuu ihosoluihin, kasaantuu ja tukkii ihohuokosia.

Näin muodostuu mustapäitä, jotka voivat tulehtua. Näiden ongelmien ilmaannuttua kannattaa suorittaa iholle mekaaninen ihonpuhdistus.

Hoidon kulku:

Iho puhdistetaan, tehdään ihoanalyysi, kuoritaan, höyrytetään, poistetaan mustapäät mekaanisesti, rauhoitetaan iho naamiolla ja suojataan lopuksi hoitovoiteella.

Hoidon lopussa opastetaan jatkohoidoista ja päivittäisistä kotihoito rutiineista oikeilla tuotteilla.

Ihonpuhdistus  kesto ja hinta:

60min.- 85€ 

Hoidon jälkeen:

Kannattaa noudattaa laadittuja koti-hoito ohjeet eli oikeilla tuotteilla puhdistaa ja hoitaa ihoa päivittäin aamuisinn ja iltaisin. Paikallisilla aineilla hoidetaan tulehdusta ja mustapäitä, Ihon kunnon mukaan myös käytetään kosteusvoidetta. Kosmetologi suosittelee tarkemmin jatkossa, tarvitseeko iho säännöllistä  ihonpuhdistusta tai talineritystä tasapainottavaa sarjahoitoa, 

Nuorten pitäisi välttää turhaa kasvojen ihon koskettelua ja puristamista, koska tämä voi pahentaa ihon tilannetta, minkä seurauksena saattaa ilmestyä vaikea akne -tauti. 

Kenelle nuorisoihonpuhdistus  ei sovi:

Roaccutan lääkekuuria käyttäville

Yli 18+ nuorisoille

Huomio: Kun tulet ensimmäisen kertaa hoitoon,ota mukaan ihonhoito tuotteet, joita käytät kotona.