fbpx
miesten kasvohoito

Fitness for men kasvohoito

Miesten iho on erilainen naisten ihoon verrattuna. Tämän takia sitä pitää myös hoitaa eri tavalla.Miesten iho on noin 30 % paksumpi ,rasvaisempi, se sitoo paremmin kosteutta ja sisältää enemmän kollageenia.Positivisena miehillä on se,ettei heidän iholle tapahdu niin nopeaa luonnollista ikääntymisprosessia kuin naisilla. Mutta usein liiallisesta talinerityksestä alkaa ilmestymään finnejä ja akne.Päivittäinen parranajo aiheuttaa useita ongelmia kuten:ihon ärsytystä, tulehdusta, sisään kasvaneita karvoja ja herkkyyttä.
 
Kenelle kasvohoito sopii : miehille
 Kasvohoito räätälöidään ihon kunnon mukaan.Kasvohoito suunnitellaan puhdistavaksi hoidoksi tukkeutuneelle, rasvoittuvalle tai akneen taipuvaiselle iholle.Rauhoittava kasvohoito tulee tulehtuneelle, herkistyneelle ja ärtyneelle iholle.
 
Kasvohoito sisältää:
Alkupuhdistuksen, kuorinnan, laitteen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan, naamion, suihkeen, voiteita sekä kotihoito-ohjelman.
 
Kasvohoidon kesto ja hinta:  60min- 110€
 
Käytetty sarja:  Dermalogica
 
Hoidon jälkeen:
  1. Puhdista ihoasi säännöllisesti oikeilla tuotteilla aamuisin ja iltaisin (hoitotuotteet valitaan ihotyypin mukaan). Puhdistus auttaa poistamaan bakteereita, rasvaa ja likaa ihon pinnalta.
  2. Käytä parranajoon geeliä ja voidetta, joka suojaa ihon luonnollista kosteus barriääriä, antaa luistoa sekä ennaltaehkäisee sisäänkasvaneita karvoja. (suositellaan: soothing shave cream -voidetta jos sinulla herkkä ja kuiva iho.  Invigorating shave geeliä rasvaiselle iholle).
  3. Parranajon jälkeen käytä post shave balmia (voide todella hyvin rauhoittaa ihoa).
  4. Käytä kosteusvoidetta aamuisin ja iltasin.
  5. Käytä aamuisin suojavoidetta(auringolta tai ilmastolta suojaavaa).