fbpx

Aromahieronta

Aromahieronnassa käytetään eteerisiä öljyjä ja hierontaliikkeitä.Eteeriset öljyt valmistetaan höyrytislaamaalla kasveista.Eteerisiä öljyjä on jo vuosituhansien ajan käytetty hoitavina aineina: ne voivat poistaa nesteitä,lievittää kipu, elvyttää hormonaalista toimintaa ja verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa.Eteerisillä öljyllä on myös antiseptisia vaikutuksia ja ne tuhoavat myös bakteereja ja viruksia.Niillä pystytään myös positiivisesti vaikuttamaan mielentilaan. Hoidossa käytetään korkealaatuisia, aitoja eteerisiä öljyjä.

Kenelle aromahieronta sopii:

  • Jos kaipaat rentoutusta 
  • Jos kärsit stressistä 
  • Jos kärsit levottomuudesta
  • Jos kärsit unettomuudesta
  • Aineenvaihdunnan vilkastumiseen
  • Lihasjännityksiin
  • Mielialaan kohentamiseen….

 Hoidon kulku:

Hoito-öljyt valitaan henkilökohtaisesti. Asiakas valitsee haluamansa hieronta öljyn toivomansa vaikutuksen mukaan, esimerkiksi: virkistävä, rentouttava, lihaskipuja hoitava, nestekiertoa parantava tai öljyn voi valita ihan vain tuoksun mukaan.

Ennen hierontaa tehdään kuivaharjaus kuorinta, joka poistaa kuolleita solukoita ihosta.

Hoidossa käsitellään koko vartalo, jalkapohjat, pää ja kasvot.

Hoidon vaikutus:

Vaikuttaa lihaksiin (hieronta liikkeiden avulla), eteeriset öljyt imeytyvät verenkiertoon (myös hajuaistin avulla) noin 10 min kuluttua ja hoitavat kehoa solutasoon asti. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa sekä vaikuttaa hormonitoimintaan, laukaisee lihasjännityksiä ja lievittää erilaisia kipuja.

Hoidon kesto ja hinta:

60min- 76€ kokovartalohieronta

30min -48€ aluehieronta valinnaan mukaan

Aromahieronnan kontraindikaatiot:

Raskaus tai imettäminen, syöpä, sydänsairaudet, munuaisen vaajatoiminta, tarttuvat taudit, flunssa, kuume, turvonneet imusolmukkeet, matala verenpaine

Hoidon jälkeen:

Voi esiintyä palelua, päänsärkyä, huimausta…

Pitää muistaa  juoda paljon vettä

Yksittäisellä hieronnalla ei välttämättä pystytä vaikuttamaan ongelmiin, koska yleensä ne syntyvät pitkällä aikavälillä.Tämän takia suositellaan 5-10 kertaa sarjahierontaa lyhyellä aikavälillä 1 kerran viikossa.